0

Så nöjd!

Som jag skrev för ca två veckor sedan så har jag inte tränat regelbundet eller hållt en bra kost sedan april! För två veckor sedan aktiverades mitt Friskiskort, 3 månader bara pass. Två måndagar i rad har jag varit på jympa medel pass. Svettigt, jobbigt och skönt. Jag märkte direkt hur svag jag blivit, hur mycket muskler jag hade tappat och hur fruktansvärt dålig kondis jag har fått. 

Ja och efter dessa pass då? Nja då har det inte hänt mycket. Promenader och vardagsmotionen absolut, men inte mer än så. Jag har gjort som vanligt och kommit med världens sämsta ursäkter. Så från och med nu tänker jag verkligen försöka komma igång. 

Mitt mål är att träna tre gånger i veckan. Gärna mer men minst tre pass. Jag har även anmält mig till tränings julkalendern på Facebook för att få lite extra motivation. Jag ska även försöka tänka mer på kosten och planera min mat. Jag kommer inte att bortse från det goda men jag kommer att dra ner på det. Jag har tänkt att ha Fitnessfightens kost som bas. 

Ikväll har Sara och jag varit iväg på ett 70 minuters skivstång intervall pass. Gaaaalet jobbigt!! Jag hade inte ätit tillräckligt för att träna ett så hårt pass så intervallerna blev inte mina bästa. Men nu kan jag ju bara bli bättre. 

Idag har jag ätit följande:
Frukost: två sportknäcke 
Mellis: 1 dl keso & 1 päron
Lunch: kycklingsallad (egen) o lite keso 
Mellis: 1 apelsin
Mellis 2: litet smoothieglas, ett stekt äggvita, 1 sportknäcke
Middag: morotsthaisoppa och en grov fralla med frön

Dag ett avklarat!