0

Intervaller

Efter förra löpträningen sa mitt vänstra knä verkligen ifrån och det tog över en vecka innan svullnaden/vätskan hade försvunnit helt. Jag har därför valt att inte utmana knäna förrän det känts bra igen. Igår packade jag med mig träningskläderna och drog till gymmet direkt efter jobbet. Jag ville prova att springa för att se hur det kändes och det kändes riktigt bra. Jag bestämde mig därför för att prova de berömda Allmenäsintervallerna. 10 min jogg som uppvärmning och sen 1 min i högt tempo, 1 min i lugnt tempo etc. Och efter 10 intervaller är det 10 minuters nedjogg. Det gick väldigt bra och det var sjukt jäkla jobbigt! Svetten rann och facet var rödare än rödast. 

Det är så kul att träna när det känns bra! Jag körde ett lugnare tempo eftersom att jag ville testa knäna lite så jag löpte på 9an i det lugna tempot och 13 under intervallerna. Bra gjort för första gången :)

Anders hämtade mig i stan och vi åkte båda lika svettiga till Willys för att inhandla veckans kost. Nu sitter jag på tåget påväg till Linköping och skolan. Idag börjar vi en ny del och fram till sommaren ska vi jobba med Illustrator, InDesign och Photoshop vilket jag tror kan vara väldigt lärorikt.