1

Projekt kök

Köksprojektet har länge legat i luften. Vi visste ju redan när vi flyttade in att köket var något som vi ville göra relativt snart. Tanken var att vi skulle ta tag i det under våren men sen har vi inte riktigt kunnat bestämma exakt vad det är vi vill ha. Så fort vi har fattat ett beslut så tar det bara några dagar (ibland timmar) innan vi har kommit på en ny idé. Dagens kök fungerar felfritt och därför är vi egentligen inte ett dugg stressade. Hellre att vi får precis det vi vill ha än att vi stressa fram ett beslut bara för att.

Vi har tittat på flera kök och räknat på det hela etc. vi har nu kommit fram till att vi ska ha ett vitt Ikea kök med Bodbyn som front. Det kommer inte att bli några överskåp utan istället många lådor. Så det betyder att det inte blir knoppar utan handtag. Som ännu inte är helt spikat vilka det blir men det ska vi nog lyckas lösa. Golv blir samma som sovrummet och som även ska läggas i resten av huset. Kyl och frys köpte vi nytt redan i höstas så det är klart. Fläkt har vi också redan köpt. Det var nämligen utförsäljning på Eligiganten för några månader sedan och då passade vi på när den vi tittat på var nedsatt till halva priset. Så nu är det diskmaskin, ugn, spishäll och bänkskivor som är kvar. Vi är överrens om allt förutom bänkskivor. Det är här skon klämmer och jag verkligen inte vad vi ska välja!

1. Ljusgrått?
2. Svart?
3. Massiv ek?
4. Ljusgrå bänkskiva och baren i massiv ek
Tidigare har vi pratat om att ta in halltapeten i själv köksdelen och sedan sätta en glasskiva över som skydd. Men det beror lite på vad vi väljer för bänkskiva så det är ytterligare ett beslut som ska fattas.