0

Fullt upp!

Åkte för att beställa kök, inser att vi kanske håller på att göra ett misstag, ändrar hela köket, nya luckor och helt ny stil. Vi tänkte ju köpa ett lantligt kök med Bodbyn luckor men istället blev det ett modernare med vita högblanka luckor. Vi har alltid drömt om det första köket men insåg alltså nu att vi inte har ett sånt typ av hus och då får vi anpassa oss. Köket är iaf beställt och idag började vi med de första förberedelserna. Ni har vi mycket jobb framför oss, Anders kommer att göra det mesta och sen hjälper jag till där jag kan, får och hinner. Ska bli så kul att se resultatet!

De första tre arbetsdagarna på veckan har varit fullspäckade och stressiga. Har dessutom sovit oroligt så tröttheten hjälper inte till. Tog mig iaf iväg på lunchträning idag; SomaMoves med några kollegor. Svettigt och jobbigt, imorgon har vi bokat in ett löppass på lunchen. Så himla skönt att träna mitt på dagen.

Igår var Mimmi & Stu över på middag. Det är hjälper med mysiga middagar när höstens mörker börjar dra in. På fredag efter jobbet ska Anders och jag fira! Vi har så mycket att ta igen som uinte har hunnits med eller har blivit framskjutit pga annat. Så nu äntligen ska vi få fira vår 5-årsdag, att jag har blivit informatör, att Anders har skrivit sin första tenta och att vi på fredag för ett år sedan blev husägare. Bastu, bubbelpool och ett glas vin, jag längtar!

middagsmys
Något liknande