0

Tjejhelg

Hade en fantastiskt helg på alla sätt. I fredags blev det spelkväll med Ida-Maria och Robert och på lördagförmiddag åkte jag till Stockholm för att träffa två bästa vänner och en liten Lowe. Vi käkade lunch på stan, tog en promenad i vårsolen, käkade våfflor, lekte med lilleman och på kvällen åt vi lite plockmat och pimplade vin. I söndags åt vi en god frukost och njöt sedan av en långpromenad. Vädret blev bättre och bättre under dagen och när jag kom hem låg jag ute på altanen och solade med grabbarna. På kvällen blev det grillpremiär och det om något känns ju som ett riktigt vårtecken. 

Det blev en riktigt trött måndag igår. På eftermiddagen fick jag dock reda på att min nya titel äntligen gått genom i systemet och att jag numera officiellt står som informatör även i våra system. Så det blev faktiskt två glas bubbel och två rutor choklad efter middagen för att fira. Hann även med en 6,2 km löprunda i bra tempo innan. Så det blev väl en ganska bra måndag tillslut iaf! 

Idag är mina höfter både trötta och stela så jag har inte planerat in något träning utan laddar istället inför morgondagens styrkepass.