1

Familjehelg

Det blev verkligen en mysig familjehelg för vår del. I fredags trotsade vi som sagt vädret för att grilla och äta mat som get sommarkänslor. 
 
I lördags var vi lite mer aktiva, Anders satte lister i hallen och runt fönstret. Själv målade jag alla karmar och detaljer runt både fönster och dörr. Målade även första lagret på innerdörren som också ska få fina lister. 
 
Det tar sig i hallen :)
 

På kvällen var vi bjudna till Anders föräldrar där det bjöds på god mat och rabarberpaj till efterrätt. 
 
I söndags chokade vi oss själva genom att sova ända fram till klockan 10, verkligen ovanligt för oss. Drog på oss kläder och åkte till Ikea för att käka frukost. Sen mötte vi upp Anders brorsa och brorsbarn på XXL och tog även en sväng till Stadium outlet. Hag köpte ett liggunderlag och nya vandringsbyxor. 
Frammåt eftermiddagen mötte vi upp resten av släkten på Falkenbergska där det bjöds på morsdaglunch. 
 
Efter lunchen åkte vi till biltema för att köpa en badrumsfläkt och till Bauhaus för att köpa lister och dörrhandtag. 
 

På kvällen var det Ida-Maria och Roberts tur att bjuda på halv 8 hos oss middag. Det blev en supergod laxsoppa och kladdkaka. 
 
Igår kom solen äntligen tillbaka till Västerås och vi passade på att njuta lite extra genom att ta en löptur i Rönnbyspåren. När vi kom hem fortsatte jag med några styrkeövningar och några kettelbellövningar. Bra start på veckan!