1

Nu börjar det äntligen hända grejer igen!

Vi har bestämt vad vi ska ha för kök, vilket golv vi ska ha, pratat tak, börjat lösa tomträtten, börjat med garderobsdörrar och bestämt hur vi ska göra med hallen. Så himla skönt!

Efter att vi hade köpt köksbordet, börjat möblera om lite och insåg vilken skillnad det blev kom inspirationen tillbaka. Vi har haft en paus från all typ av renovering vilket har varit riktigt skönt och även välbehövligt. Nu måste vi  dock börja komma igång lite igen. Senaste veckan har vi haft olika golvprover hemma och försökt välja ett golv men inte riktigt lyckats komma överrens. Igår lyckades vi dock tillslut slå till och nu har vi så att vi kan lägga golv i sovrummet och senare ska vi köpa samma till även kök, matsal och hall. Så himla skönt! Tyvärr fick vi dock inte lägga in golvet direkt då det skulle ligga och ''vila'' 48 timmar först.

Ett litet smakprov. Korkmattan släng dig i väggen!
 
Inte nog med golvköp, vi köpte även lister till sovrumsdörrarna. Under dagen har Anders sågat, slipat och spikat på lister på garderobsdörrarna i sovrummet och sen har vi hjälpts åt att måla. Det blev så himla bra! Och sjukt stor skillnad.
 
Från gröna garderobsdörrar, till orangea till ingen tapet alls. 
 
 
 
 
Numera vita med lister och inga fler fula handtag.
 
 

Jag har även hunnit med en middag med Ida och Jonas, lunch hos svärföräldrarna, häng hos Anton och Linn, lunch och fika med tjejerna och lite städ och tvätt.