0

Solig helg

Helgen har som vanligt tagit slut alldeles för snabbt men den har varit riktig härlig! Middagen i fredags blev både lyckad och trevlig. Vid 22 somnade vi båda i soffan och förflyttade oss sen till sängen. Strax efter 6 på lördagmorgon vaknar jag av världens sendrag, jag skriker rakt ut och sätter mig upp. Anders vaknat och frågar om jag har brutit något, haha vad skulle jag ha brutit i sängen?! Det var iaf färdigsovit efter det och istället blev det mysfrukost framför tvn. 


Sen drog vi igång med en massa fix här hemma. Efter lunch hämtade Ida och Jonas oss och vi styrde bilen mot Uppsala. Där mötte vi även upp Sara och Jocke. Vi gick lite på stan, käkade middag och sen var vi på teater, 123 Schtunk. Så himla rolig!! Skrattade verkligen genom hela akten. Rekommenderar den verkligen!



Vaknade tidigt även i morse. Idag underhöll vi oss dock med städning hela morgonen. Vid halv 11 kom Sofia till stan och jag åkte ner och hämtade henne vid bussen. Vi käkade lunch och hängde här hemma innan vi åkte ner till pappa och Elli. Vi gick till Global och fikade och sen tog vi en promenad i solen. Så härligt ute!

Kusinmys

Syrran följde med hem och vi började städa och rensa i hennes blivande rum. Nu är det typ klart för inflytt. Tacos fick avsluta vår helg 😊